City Break Barcelona – oraș frumos, colorat și fermecător!

Barcelona este unul dintre cele mai vizitate orase din Spania, atragand mii de turisti vrajiti de briza Mediteranei si de bucataria traditionala care doresc sa se bucure de o vacanta in acest oras catalan. Pachetele noastre de city break in Barcelona includ servicii recomandate de cazare si transport incluse intr-un pachet special conceput astfel incat tu sa nu ai alta grija decat sa vizitezi orasul! Beneficiaza de tarife avantajoase pentru perioadele de calatorie recomandate catre Barcelona.

City break Barcelona – atractii si obiective turistice

La Sagrada Familia – cu o constructie care a debutat in anul 1882, catedrala romano-catolica Basilica i Temple Expiatori de la Sagrada Familia reprezinta un simbol al Barcelonei prin istoria sa si prin faptul ca dupa mai mult de 100 de ani aceasta se afla inca in constructie. Arhitectul catalan Atoni Gaudi a pus bazele acestui templu care are scopul de a gazdui 13.000 de persoane, avand un turn central inalt de 170 m. Dupa moartea acestuia, proiectul a continuat sa se dezvolte datorita fondurilor publice, iar in prezent aduna aproximativ 3 milioane de turisti anual. The Nativity Facade a fost prima fatada finalizata, sub atenta supraveghere a lui Gaudi si purtand amprenta stilului sau naturalist, infatisand nasterea lui Iisus Hristos. Sectiunea finalizata si muzeul pot fi vizitate incepand de la 9 euro/persoana.

Park Guell – creat in anul 1900 sub indemanarea lui Gaudi, acest parc reprezinta una dintre cele mai importante atractii turistice pe care le puteti vizita intr-un city break in Barcelona. Inca de la intrarea pazita de un dragon, pe cararile catre Sala Hipostila, parcul fascineaza vizitatorii prin jocul de culori si de forme. Aici mai puteti vizita Casa-Museu Gaudi, locul unde Gaudi a trait pentru ultimii 20 de ani. Accesul in parc este limitat la un anumit numar de turisti la fiecare 30 de minute, cu pretul de 8 euro/persoana.

Museu Picasso – situat pe Carrer de Montcada, muzeul aduna peste 3500 de lucrari ale artistului Pablo Picasso, acesta fiind si cel care a propus crearea muzeului. Muzeul a fost deschis in anul 1983 si include lucrari donate in majoritate de Picasso, dar si de Jaume Sabartes, Salvador Dali si Jacqueline Roque, sotia artistului. Pentru expozitia permanenta tariful este de 11 euro/persoana, iar tariful pentru expozitiile temporare este de 4.5 euro/persoana.

Palau Guell – construit la sfarsitul anilor 1880 de catre Gaudi pentru industrialistul Eusebi Guell si redeschis in 2012, acest conac neo-gotic poarta amprenta imaginatiei arhitecturale timpurii a artistului. Ulterior, UNESCO a inclus acest palat in patrimoniul mondial. Tariful pentru vizitarea palatului este de 12 euro/persoana.

Muzeul National de Arta Catalana (MNAC) – construit in 1929 pentru Expozitia Mondiala si restaurat apoi in 2005, acest muzeu neobaroc reprezinta un simbol al identitatii catalane. Aici puteti gasi o vasta colectie de arta catalana din anii timpurii ai Perioadei Medievale, dar si arta romana si gotica, putand apoi profita de un moment de relaxare in restaurantul muzeului. Tarifele incep de la 8.40 euro/studenti si 12 euro/adult.

Catedrala – un simbol central de cult, Catedrala este unica prin arhitectura si fatada complexa si bogat ornamentata. Construita intre anii 1298 si 1460, fatada a fost ulterior adaugata, in anul 1870. In interior puteti admira crucifixul Sfantului Crist de Lepant situat deasupra altarului, mormantul Sfintei Eulalia din cripta sau Sala Capitular. Puteti vizita Catedrala dimineata sau dupa-amiaza, iar intrarea este gratuita. Daca doriti sa vizitati in plus Sala Capitular, corul sau acoperisul, se va plati o taxa incepand de la 3 euro/persoana.

Perioade de calatorii:

Oras de plecare

Perioade sejur

Durata

Servicii masa

Hotel

Pret/persoana:

 • Oras de plecare

  Perioade sejur

  Durata

  Servicii masa

  Hotel

  Pret/persoana:

 • Oras de plecare

  Perioade sejur

  Durata

  Servicii masa

  Hotel

  Pret/persoana:

 • Oras de plecare

  Perioade sejur

  Durata

  Servicii masa

  Hotel

  Pret/persoana:

 • Oras de plecare

  Perioade sejur

  Durata

  Servicii masa

  Hotel

  Pret/persoana:

 • Oras de plecare

  Perioade sejur

  Durata

  Servicii masa

  Hotel

  Pret/persoana:


Tariful include:

 • Zbor avion tur retur Chișinău ⇄ Barcelona. La moment disponibilitatea locurilor la zbor este la cerere.
 • 3 sau 4 nopți de cazare in cameră dublă
 • Mic dejun (în dependență de ofertă)
 • Asigurare medicală
 • Bagaj de mână, 8 kg

Nu este inclus:

 • Transfer aeroport -hotel - aeroport. Autobuzul este cea mai ieftina si rapida cale de a ajunge in centrul orasului. Calatoria dureaza 35 de minute si poti alege intre Aerobus A1 de la terminalul 1 (circula la fiecare 5 minute si costa 5,9 EUR) si Aerobus A2 de la terminalul 2 (circula la fiecare 10 minute si costa 5,9 EUR). Autubuzul 46 circula de la ambele terminale si costa 2 EUR.
 • Cazarea se face în camere pentru 2 persoane. La cerere oferim camere pentru 1 persoana unde se achita supliment de la 69 euro. Tariful este valabil in functie de dipsonibilitate la moementul rezervarii ferme.
 • Taxa de oraș se achită local, la recepția hotelurilor (3*= 0.8 euro/persoană/zi )
 • Mic dejun (exceptie face unde este metionat ca este inclus)
 • Excursii

Harta