City break Milano – Capitala modei si a faimei Italiene!

Milano este un oraș cosmopolit, un oraș al modei și al stilului, însă Milano are mai multe de oferit, de la clădiri cu o arhitectură fascinantă, muzee și galerii de artă, la locuri istorice care spun poveștile orașului. Am adunat mai jos câteva dintre cele mai fascinante obiective turistice ale acestui oraș, pe care, odata ajuns aici, trebuie neaparat sa le vezi, si anume:

City Break Milano – Tot ce trebuie sa stii

Domul din Milano – Catedrala Santa Maria Nascente, pe scurt Domul din Milano, se gaseste in Piazza del Duomo si este a treia biserica ca marime a Crestinatatii (depasita numai de San Pietro din Roma si de Catedrala din Sevilia). Domul din Milano este fara indoiala o bucurie pentru ochii oricarui turist. Desi mai toate elementele cheie ale Domului din Milano erau la locul lor in anul 1391, constructia completa a durat aproape 500 de ani pentru a fi dusa la bun sfarsit. Anumite lucrari de intretinere si reconstructie au loc si in prezent dar frumusetea tulburatoare a Domului din Milano este astazi completa si poate fi admirata de toata lumea.

Galleria Vittorio Emanuele II din Milano – Chiar in centrul orasului Milano, chiar intre Duomo si Teatrul Scala din Milano, se gaseste Galleria Vittorio Emanuele II construita intre anii 1860 si 1870. Galleria Vittorio Emanuele II este un alt monument pentru Regele care a unificat Italia, asa cum Roma are enormul sau monument Vittorio Emmanuele. Poate fi numit si mall de shopping, dar este unul foarte elegant. Tavanul aflat foarte sus este facut din domuri de sticla si fier.

Palatul Regal din Milano – Palatul Regal din Milano obișnuia să fie sediul guvernului orașului. Acum, acest palat cu origini antice este o construcție culturală, în care sunt organizate expoziții. Palatul Regal obișnuia să fie cea mai importantă clădire a orașului, în evul mediu, și a fost bombardată de mai multe ori, fiind refăcută de-a lungul istoriei. Nu există niciun loc unde să descoperi mai bine istoria orașului Milano.

Stadionul Giuseppe Meazza – San Siro din Milano – Exista cateva stadioane celebre in lume si cand e vorba de Italia nici unul nu se compara cu Stadio San Siro din Milano. Este cel mai mare stadion din Italia, cu o capacitate de peste 80.000 locuri, iar design-ul sau distinct il face foarte usor de recunoscut. Datorita faptului ca San Siro este stadionul pe care joaca doua dintre cele mai mari echipe din Italia, sunt meciuri de fotbal importante in fiecare weekend. Stadionul din Milano este cunoscut sub mai multe nume iar motivele pentru acest fapt sunt mai complicate decat s-ar putea crede.

Castello Sforzesco din Milano – Dupa Duomo, Castello Sforzesco este principalul obiectiv turistic din Milano datorita celor 12 mini-muzee si a diverselor obiecte ce dateaza din paleolitic pana in anii 1950. Castelul a fost resedinta familiei de nobili Visconti din anul 1368 si mai apoi readus la splendoarea initiala prin restaurari de catre familia de aristocrati Sforza in anii 1450. Intreaga curte s-a adunat aici cateva decenii mai tarziu cand Ludovico ‘il Moro’ era privit ca unul dintre cei mai rafinati oameni din Europa. Castelul a inceput sa se degradeze in 1499 iar Ludovico a sfarsit prin a fi inchis in anul 1500.

Excursie la Lacul Como – Exploreaza pitorescul Lac Como intr-o excursie de o zi, alegerea multor cupluri de indragostiti care prefera un City Break la Milano. Lacul Como are avantajul de a fi in apropierea orasului Milano si este o destinatie turistica de top, datorita peisajului minunat care se arata in fata ochilor si a multitudinii de posibilitati de distractie si relaxare.

Piazza Duomo din Milano – Piazza Duomo este cea mai importanta piata din Milano si una din cele mai importante atractii turistice din capitala modei si afacerilor din Italia. Aici se gasesc Domul din Milano, Palatul Regal si Galleria Vittorio Emanuele II. Este situata in centrul orasului si aici se poate ajunge foarte usor cu orice mijloc de transport. In Piazza Duomo se gasesc magazine de lux si restaurante ce servesc o multime de delicatese intr-un decor foarte placut.

Perioade de calatorii:

Oras de plecare

Perioade sejur

Durata

Servicii masa

Hotel

Pret/persoana:

 • Oras de plecare

  Perioade sejur

  Durata

  Servicii masa

  Hotel

  Pret/persoana:

 • Oras de plecare

  Perioade sejur

  Durata

  Servicii masa

  Hotel

  Pret/persoana:

 • Oras de plecare

  Perioade sejur

  Durata

  Servicii masa

  Hotel

  Pret/persoana:

 • Oras de plecare

  Perioade sejur

  Durata

  Servicii masa

  Hotel

  Pret/persoana:

 • Oras de plecare

  Perioade sejur

  Durata

  Servicii masa

  Hotel

  Pret/persoana:

 • Oras de plecare

  Perioade sejur

  Durata

  Servicii masa

  Hotel

  Pret/persoana:

Tariful include:

 • Zbor avion tur retur Chisinau ⇄ Milano
 • 3 sau 4 nopți de cazare în cameră dublă
 • Masa mic dejun
 • Asigurare medicală
 • Bagaj de mînă de 10 kg

Nu este inclus:

 • Transfer aeroport - hotel - aeroport.
 • Bagaj de cala, 23 kg
 • Taxa de oraș se achită local, la recepția hotelului
 • Cazarea se face în camere pentru 2 persoane. La cerere oferim camere pentru 3 persoane. Pentru persoanele care doresc sa calatoareasca singure se schita supliment pentru camera single de la 80- 90 euro.

Map