City break Viena. Orașul cu cel mai intens parfum de epocă

Viena este un oras cu o istorie bogata si o cultura impresionanta care ademeneste in fiecare an mii de turisti fascinati de arhitectura cladirilor, de numeroasele evenimente culturale si de bucataria locala plina de savoare. Pachetele de city break includ servicii recomandate de cazare si transport integrate intr-un pachet special conceput astfel incat sa nu aveti alta grija decat sa vizitati orasul! Beneficiati de tarife avantajoase pentru perioadele de calatorie recomandate pentru Viena.

City break Viena – atractii si obiective turistice

Palatul Schonbrunn – acest palat baroc a reprezentat locul de rezidenta a imparatilor Habsburgi pana in anul 1918 si a fost construit de catre arhitectii Johann Bernhard Fischer von Erlach si Nicolaus Pacassi. Daca alegeti sa vizitati acest palat pe durata sejurului in Viena, veti fi fascinati de numeroasele exemple de arta decorativa din interiorul celor 40 de camere care sunt deschise publicului. De asemenea, gradinile decorative din jurul palatului, alaturi de faimoasa constructie Gloriette ofera o priveliste impresionanta a locului unde s-a scris o parte din istoria poporului austriac. Un Imperial Tur cu ghid audio costa 11.50 euro/adult si 8.50 euro/copil, iar un Grand Tour ajunge la pretul de 14.50 euro/adult si 9.50 euro/copil.

Palatul Hofburg – a reprezentat casa familiei Habsburgilor intre anii 1273 si 1918 si reprezinta cultura si mostenirea austriecilor de-a lungul vremii. In gradina adiacenta, In der Burg, puteti admira monumentul cladit in numele imparatului Franz II, dar si cea mai veche sectiune a palatului, Gradina Elvetiana, ce dateaza din secolul 13. In prezent, aici se regasesc birourile presedintelui Austriei. Daca planuiti o excursie in Viena si doriti sa vizitati acest palat, tariful pentru biletul Hofburg este de 9.90 euro/adult si include accesul la apartamentele imperiale, Muzeul Sissi si la colectia imperiala de argintarie. Puteti totusi achizitiona si bilete separat pentru fiecare sectiune.

Palatul Belvedere – este o adevarata capodopera baroca ce adaposteste unele dintre cele mai rafinate opere de arta, fiind construit de catre arhitectul Johann Lukas von Hildebrandt pentru Printul Eugene de Savoy. Turistii care decid sa viziteze acest palat pe durata sejurului in Viena vor fi fascinati de operele lui Gustav Klimt si alte lucrari de sfarsit de secol 19 si inceput de secol 20, care se regasesc in zona Oberes Belvedere, dar si de frescele din Unteres Belvedere. Daca doriti sa vizitati ambele sectiuni, tariful de intrare este de 19 euro/adult si gratuit pentru copii.

Muzeul Kunsthistorisches (Muzeul de Istorie a Artei) – pentru un city break in Viena de neuitat, va recomandam sa vizitat acest muzeu care aduna unele dintre cele mai frumoase opere de arta, ale unora dintre cei mai cunoscuti pictori, sculptori si artizani. O vizita la muzeul de arta va va purta in timp de la Roma Clasica, spre perioada Renascentista si puteti alege sa admirati operele din Galeria de Pictura care adaposteste picturile artistilor Pieter Buregel, Raphael, Giuseppe Arcimboldo si multi altii. Pretul pentru un bilet este de 19 euro/adult, iar pentru persoanele sub 19 ani, intrarea este gratuita.

Catedrala Sf. Stefan – initial, in secolul 12, pe locul catedralei se regasea o biserica, iar in momentul de fata aceasta catedrala reprezinta o capodopera gotica si mandria vienezilor. Turistii care petrec un city break in Viena vor fi impresionati de arhitectura exterioara a catedralei si de acoperisul din tigle colorate dispuse in numeroase randuri, dar si de impozantul vultur austriac. In interior, catedrala fascineaza prin amvonul din piatra in stil gotic ce dateaza din anul 1515 si prin altarul gotic inalt. Tariful de vizitare este de 4 euro/adult si gratuit pentru copii.

 

Perioade de calatorii:

Oras de plecare

Perioade sejur

Durata

Servicii masa

Hotel

Pret/persoana:

 • Oras de plecare

  Perioade sejur

  Durata

  Servicii masa

  Hotel

  Pret/persoana:

 • Oras de plecare

  Perioade sejur

  Durata

  Servicii masa

  Hotel

  Pret/persoana:

 • Oras de plecare

  Perioade sejur

  Durata

  Servicii masa

  Hotel

  Pret/persoana:

 • Oras de plecare

  Perioade sejur

  Durata

  Servicii masa

  Hotel

  Pret/persoana:


Tariful include:

 • Zbor avion tur retur Chișinău ⇄ Viena
 • 3 sau 4 nopți de cazare în cameră dublă
 • Mic dejun
 • Bagaj de mînă 8 kg
 • Asigurare medicală

Nu este inclus:

 • Transfer aeroport - hotel - aeroport (oferim, la cerere = 49 euro/mașină de 3 persoane/per direcție). Dacă doriți varianta economă și plus sa faceți cunoștință cu orașul puteți lua autobuzul 1185 și în 22 de minute, cu 7 EUR, veți putea lua pulsul orașului din centrul acestuia. Ultima oprire a autobuzului este la Morziplatz.
 • Cazarea se face în camere pentru 2 persoane. La cerere oferim camere pentru 1 persoana unde se achita supliment de la 69 - 90 euro. Tariful este valabil in functie de dipsonibilitate la momentul rezervarii ferme.
 • City break Viena - transfer de la/spre aeroport Trenul CAT (City Airport Train) leaga aeroportul din Viena de centrul orasului. Costul unui bilet dus e de 11 euro, iar un bilet dus-intors costa 17 euro. Copii pana in 14 ani beneficiaza de gratuitate. Trenul ICE (Express Intercity) face 26 minute pana in centrul Vienei, iar costul unui bilet dus e de 4.40 euro. Autobuzul 1185 face 22 minute pana in centrul Vienei, iar costul unui bilet e de 7 euro. Un transfer cu taxi-ul de la aeroport pana in Viena costa 37 euro (tarif standard)
 • City break Viena - transport urban Poti opta pentru un Vienna Card valabil pentru 48 sau 72 ore. Costul unui card e de 21.90 euro, respectiv 24.90 euro, pentru 3 zile petrecute in Viena. Ai reducere la majoritatea obiectivelor turistice, iar transportul urban e gratuit. In Viena sunt 5 linii de metrou, 29 linii de tramvai si peste 140 linii de autobuz. Costul uni bilet unic, valabil pentru toate mijloacele de transport in comun, e de 2.20 euro (copii 1.10 euro). Biletele cumparate in autobuz/tramvai costa 2.30 euro. Poti opta si pentru o cartela de transport valabila pe toate mijloacele de transport in comun, in functie de durata city break-ului in Viena pentru care optezi: cartela pentru 24 ore costa 7.60 euro, cartela pentru 48 ore costa 13.30 euro, iar cartela pentru 72 ore costa 16.50 euro (cea saptamanala costa 16.20 euro). In noptile de vineri si sambata, dar si in zilele de sarbatoare, metroul circula 24h, la interval de 15 minute. Ai acces si la autobuze de noapte (care circula dupa miezul noptii pana la 5 dimineata), pe care le poti folosi pe perioada unui city break in Viena. Quando e aplicatia oficiala pentru transportul in comun din Viena.

Harta