Viena – orașul cu cel mai intens parfum de epocă

Un city break in Viena e intotdeauna o vacanta care vine la pachet cu multe lucruri de facut si la fel de multe locuri de vizitat. De la arhitectura deosebita, numeroasele festivaluri si concerte de muzica clasica, baluri vieneze si o colectie impresionanta de arta, pana la spatii verzi si restaurante, Viena e un oras care o sa te surprinda placut chiar daca il vizitezi pentru a zecea oara.

City break Viena – atractii si obiective turistice:
Palatul Schonbrunn e fosta resedinta de vara a familiei regale si unul dintre cele mai spectaculoase palate vieneze, incluse pe lista monumentelor UNESCO. Daca-l vizitezi primavara, vara sau toamna, nu uita sa te opresti si in gradinile baroce care-l inconjoara.

Cartierul muzeelor e unul dintre cele mai importante districte de arta din lume si merita sa-l vizitezi in timpul unui city break in Viena daca esti interesat de arta contemporana.

Muzeul de Istorie a Artei aduna laolalta o colectie impresionanta de tablouri, printre care si Autoportret, de Rembrandt, sau Madona cu Rozariul, de Caravaggio.

Stephansplatz e cea mai impozanta catedrala a orasului, vizitata anual de milioane de turisti. Daca iti alegi un city break in Viena, nu ezita sa te opresti la Catedrala Sfantul Stefan.

Palatul Imperial Hofburg e unul dintre locurile iubite de turisti datorita oazei de liniste pe care o ofera, dar si pentru pentru ca poti vizita Muzeul Printesei Sissi, frumoasa Capela Imperiala si Gradinile de vara.

Schloss Belvedere e o cladire baroca situata in inima Vienei, pe care ar trebui sa o vizitezi in special ca sa admiri picturile lui Gustav Klimt.

Muzeul Leopold gazduieste picturile lui Egon Schiele si e unul dintre obiectivele care nu trebuie ratat intr-un weekend in Viena.

 

Perioade de calatorii:

Oras de plecare

Perioade sejur

Durata

Servicii masa

Hotel

Pret/persoana:

 • Oras de plecare

  Perioade sejur

  Durata

  Servicii masa

  Hotel

  Pret/persoana:

 • Oras de plecare

  Perioade sejur

  Durata

  Servicii masa

  Hotel

  Pret/persoana:

 • Oras de plecare

  Perioade sejur

  Durata

  Servicii masa

  Hotel

  Pret/persoana:

 • Oras de plecare

  Perioade sejur

  Durata

  Servicii masa

  Hotel

  Pret/persoana:

 • Oras de plecare

  Perioade sejur

  Durata

  Servicii masa

  Hotel

  Pret/persoana:

 • Oras de plecare

  Perioade sejur

  Durata

  Servicii masa

  Hotel

  Pret/persoana:


Tariful include:

 • Zbor avion tur retur Chișinău ⇄ Viena
 • 3 sau 4 nopți de cazare în cameră dublă
 • Mic dejun
 • Bagaj de mînă 8 kg
 • Asigurare medicală

Nu este inclus:

 • Transfer aeroport - hotel - aeroport (oferim, la cerere = 49 euro/mașină de 3 persoane/per direcție). Dacă doriți varianta economă și plus sa faceți cunoștință cu orașul puteți lua autobuzul 1185 și în 22 de minute, cu 7 EUR, veți putea lua pulsul orașului din centrul acestuia. Ultima oprire a autobuzului este la Morziplatz.
 • Taxa de oraș se achită local, la recepția hotelului
 • Cazarea se face în camere pentru 2 persoane. La cerere oferim camere pentru 1 persoana unde se achita supliment de la 69 - 90 euro. Tariful este valabil in functie de dipsonibilitate la moemtul rezervarii ferme.
 • City break Viena - transfer de la/spre aeroport Trenul CAT (City Airport Train) leaga aeroportul din Viena de centrul orasului. Costul unui bilet dus e de 11 euro, iar un bilet dus-intors costa 17 euro. Copii pana in 14 ani beneficiaza de gratuitate. Trenul ICE (Express Intercity) face 26 minute pana in centrul Vienei, iar costul unui bilet dus e de 4.40 euro. Autobuzul 1185 face 22 minute pana in centrul Vienei, iar costul unui bilet e de 7 euro. Un transfer cu taxi-ul de la aeroport pana in Viena costa 37 euro (tarif standard)
 • City break Viena - transport urban Poti opta pentru un Vienna Card valabil pentru 48 sau 72 ore. Costul unui card e de 21.90 euro, respectiv 24.90 euro, pentru 3 zile petrecute in Viena. Ai reducere la majoritatea obiectivelor turistice, iar transportul urban e gratuit. In Viena sunt 5 linii de metrou, 29 linii de tramvai si peste 140 linii de autobuz. Costul uni bilet unic, valabil pentru toate mijloacele de transport in comun, e de 2.20 euro (copii 1.10 euro). Biletele cumparate in autobuz/tramvai costa 2.30 euro. Poti opta si pentru o cartela de transport valabila pe toate mijloacele de transport in comun, in functie de durata city break-ului in Viena pentru care optezi: cartela pentru 24 ore costa 7.60 euro, cartela pentru 48 ore costa 13.30 euro, iar cartela pentru 72 ore costa 16.50 euro (cea saptamanala costa 16.20 euro). In noptile de vineri si sambata, dar si in zilele de sarbatoare, metroul circula 24h, la interval de 15 minute. Ai acces si la autobuze de noapte (care circula dupa miezul noptii pana la 5 dimineata), pe care le poti folosi pe perioada unui city break in Viena. Quando e aplicatia oficiala pentru transportul in comun din Viena.

Harta