City Break Veneţia – oraşul romantismului etern!

Dacă vrei frumuseţe, dacă ai curizitoţi arhitectonice sau istorice, mergi în Veneţia. Aşa recomandă toți cei care au poposit fie şi pentru câteva ore în acest fenomenal oraș fie pe totdeuna.  Aici ai ce să vezi, ce să poveşti și ce să asculţi, de la localnici sau cei ce sau stabilit demult în acest oraș. Canale, străduţe înguste, toate au acelaşi punct terminus – Piaţa San Marco. Întotdeauna situată în topul pieţelor ce se întrec în frumuseţe. Bazilica San Marco, Palatul Ducal şi clopotniţa bazilicii fac furori printre turişti.

City Break Venetia – Tot ce trebuie sa stii

Plimbati-va pe strazi si canale
Surprinzatoare in Venetia este structura cladirilor, deoarece orasul este construit in intregime pe apa, fiind sustinut de o multime de stalpi. Orasul plutitor este plin de turisti pe tot parcursul anului, deci daca doriti sa il descoperiti, plimbati-va pe strazile sale si admirati-i cladirile, incercand sa intrati in atmosfera. Este recomandat sa aveti o harta la indemana, deoarece va puteti rataci destul de usor.

Piata San Marco
Un loc care te cucereste din prima secunda, aceasta piata magnifica este impodobita cu monumente care atesta trecutul glorios al Venetiei. Aici, rafinamentul si opulenta se imbina in ceea ce Napoleon numea „elegantul atelier de desen al Europei”.

Vizitati Palatul Dogilor
Palatul Dogilor sau “Palazzo Ducale” nu trebuie ratat in timpul vizitei voastre in Venetia, deoarece va va ajuta sa intelegeti si sa valorificati cultura si istoria orasului. Acesta este situat chiar langa Basilica San Marco. Palatul este un exemplu foarte bun de arhitectura gotica venetiana. Achizitionati un tur si bucurati-va de o plimbare pe Podul Suspinelor, vizitati camerele de tortura si nu in ultimul rand pasajele secrete.

Vizitati Podul Rialto si Piata Rialto
Cel mai faimos pod care traverseaza Canal Grande, Podul Rialto are forma unui arc de piatra si face legatura cu Piata Rialto. Aceasta piata cu produse alimentare este cunoscuta pentru pestele proaspat si este un loc interesant unde te poti amesteca printre localnici, oferind o aroma fantastica orasului. In plus, veti gasi aici si legume proaspete si alte alimente.

Perioade de calatorii:

Oras de plecare

Perioade sejur

Durata

Servicii masa

Hotel

Pret/persoana:

 • Oras de plecare

  Perioade sejur

  Durata

  Servicii masa

  Hotel

  Pret/persoana:

 • Oras de plecare

  Perioade sejur

  Durata

  Servicii masa

  Hotel

  Pret/persoana:

 • Oras de plecare

  Perioade sejur

  Durata

  Servicii masa

  Hotel

  Pret/persoana:

 • Oras de plecare

  Perioade sejur

  Durata

  Servicii masa

  Hotel

  Pret/persoana:

 • Oras de plecare

  Perioade sejur

  Durata

  Servicii masa

  Hotel

  Pret/persoana:


Tariful include:

 • Zbor avion tur retur Chisinau ⇄ Veneția
 • 3 sau 4 nopți de cazare in camera dublă
 • Mic dejun
 • Asigurare medicală
 • Bagaj de mână

Nu este inclus:

 • Taxa de oraș se achită local, la recepția hotelului. Pentru hotel de 3* taxa este de la 3.5 euro/persoană/zi.
 • Transfer aeroport - hotel - aeroport. De la Aeroport pana in centrul orasului poti ajunge prin intermediul companiei de transport public ATVO. Un bilet costa 5 EUR, iar unul dus-intors 9 EUR. Pana in centrul orasului, drumul de la aeroport este de 70 de minute, destinatia finala fiind Piazzale Roma. Daca vrei sa iei un taxi de la aeroport, afla ca te va costa in jur de 70 EUR.
 • Bagaj de cală de 23 de kg
 • Cazarea se face în camere pentru 2 persoane. La cerere oferim camere pentru 1 persoana unde se achita supliment de la 69- 89 euro. Tariful este valabil in functie de dipsonibilitate la momentul rezervarii ferme.

Video

Map