City Break Paris – Franța. Vizitează faimosul Tour Eiffel!

Parisul este un oras fermecator in orice perioada in care alegeti sa va bucurati de un city break de neuitat. Numeroasele bistrouri si cafenele inmiresmeaza stradutele cu arome imbietoare, iar bogatia culturala a orasului va va delecta la orice pas si prin fiecare obiectiv turistic pe care il veti vizita. Pachetele de city break includ servicii recomandate de cazare si transport, incluse intr-un pachet special conceput astfel incat sa nu aveti alta grija decat sa vizitati orasul! Beneficiati de tarife avantajoase pentru perioadele de calatorie recomandate catre Paris.

City break Paris – atractii si obiective turistice

Muzeul Luvru – unul dintre cele mai importante obiective turistice, acest muzeu aduna in jur de 35.000 de opere de arta din lume care ii vor fascina pe cei care aleg sa petreaca un city break in Paris. Cladirea a fost transformata in muzeu in anul 1793 si de atunci atrage iubitori de arta din toate colturile lumii, care vin sa admire capodoperele lui DaVinci, Titian, Botticcelli, Delacroix si multi altii. Daca nu doriti sa asteptati mult timp la coada, va recomandam sa achizitionati biletele online la tariful de 15 euro/adult si gratuit pentru copii.

Catedrala Notre-Dame – atrage in fiecare an aproximativ 14 milioane de turisti care aleg sa petreaca un sejur in Paris. Aceasta catedrala cu o arhitectura gotica in stil frantuzesc reprezinta un punct central al orasului si poate fi vizitata gratuit. Detaliile arhitecturale interioare si vitraliile colorate ofera o nota sublima, iar in prima vineri a fiecarei luni, intre orele 3.00– 4.00 dupa-amiaza puteti admira coroana de spini care se presupune ca a fost purtata de Iisus Hristos. Daca doriti sa admirati privelistea Parisului de la inaltime din cele doua turnuri, trebuie sa platiti 8.50 euro/adult, iar pentru copii este gratuit.

Turnul Eiffel – turnul inalt de 320 m a fost construit in anul 1889 de catre Gustave Eiffel pentru Expozitia Mondiala, iar de-a lungul timpului a devenit un simbol art-nouveau al orasului. Rezervati biletele online in avans pentru a evita cozile lungi, atunci cand planuiti un weekend break in Paris. Puteti urca in varful turnului cu liftul, iar cei mai energici pot alege sa urce pe scari pana la etajul al doilea. Odata ajunsi sus, va puteti relaxa la unul dintre barurile deschise pentru turisti si admira panorama orasului. Tarifele pornesc de la 6 euro/adult si variaza in functie de etajul pana la care alegeti sa urcati.

Basilica Sacre-Coeur – istoria cladirii a inceput inca din anul 1875 si reprezinta o veritabila experienta daca planificati o excursie in Paris. Puteti admira una dintre cele mai spectaculoase panorame ale orasului daca urcati cele 234 trepte pana la dom. Clopotul La Savoyarde cantareste 19 tone si este considerat cel mai mare din Franta. Tariful de vizitare este de 6 euro/adult si 4 euro/copil.

Centrul Pompidou – inaugurat in 1977 de catre fostul presedinte francez Georges Pompidou, acest muzeu aduna opere de arta moderne, suprarealiste, pop art sau contemporane. La parter si la subsol se regasesc centre de expozitii si cinema, Bibiloteca Publica pentru Informatii ocupa etajele 1, 2 si 3; Muzeul National de Arta Moderna poate fi admirat la etajele 4 si 5, iar la etajul 6 sunt organizate expozitii temporare. De asemenea, acoperisul este deschis vizitatorilor care pot admira panorama orasului. Tariful pentru vizitarea muzeului, a expozitiei si a panoramei este de 14 euro/adult si gratuit pentru copii. Mai mult, daca alegeti sa petreceti un city break in Paris in prima duminica a lunii, veti beneficia de intrare gratuita

City break Paris transport public

Pentru un city break in Paris cat mai complet, aveti la dispozitie variate mijloace de transport public astfel incat sa puteti vizita cat mai multe obiective turistice intr-un timp redus. Pretul pentru un bilet ticket t+ este de 1.80 euro si va ofera acces la calatoria cu metroul, autobuzul, tramvaiul sau funicularul. De asemenea, transferul de la aeroport in oras il puteti face cu metroul care va ajunge in 30 de minute la Gare du Nord, iar biletul il veti achizitiona de la unul dintre tonomatele puse la dispozitie.

Daca petreceti un sejur in Paris mai indelungat puteti opta pentru un abonament carnet care va pune la dispozitie 10 calatorii la pretul de 14.10 euro sau 7.05 euro pentru copii. Tineti cont ca aceste bilete nu sunt valabile pentru toate liniile de autobuz, intrucat pentru unele dintre acestea este necesar sa cumparati biletul direct din autobuz.

De asemenea, puteti opta pentru abonamentul Mobilis care este valabil o zi si va ofera acces la toate mijloacele de transport la pretul de 7 euro pentru zonele 1 si 2, 9.30 euro pentru zonele 1 – 3, 16.60 euro pentru zonele 1 – 5.

In functie de durata city break-ului, biletul Paris Visite va ofera transport nelimitat pentru 1, 2, 3 sau 5 zile in zona centrala a Parisului si totodata reduceri la numeroase muzee si obiective turistice.

Perioade de calatorii:

Oras de plecare

Perioade sejur

Durata

Servicii masa

Hotel

Pret/persoana:

 • Oras de plecare

  Perioade sejur

  Durata

  Servicii masa

  Hotel

  Pret/persoana:

 • Oras de plecare

  Perioade sejur

  Durata

  Servicii masa

  Hotel

  Pret/persoana:

 • Oras de plecare

  Perioade sejur

  Durata

  Servicii masa

  Hotel

  Pret/persoana:

 • Oras de plecare

  Perioade sejur

  Durata

  Servicii masa

  Hotel

  Pret/persoana:

 • Oras de plecare

  Perioade sejur

  Durata

  Servicii masa

  Hotel

  Pret/persoana:

 • Oras de plecare

  Perioade sejur

  Durata

  Servicii masa

  Hotel

  Pret/persoana:

 • Oras de plecare

  Perioade sejur

  Durata

  Servicii masa

  Hotel

  Pret/persoana:


Tariful include:

 • Zbor avion tur retur Chisinau ⇄ Paris
 • 3 nopți de cazare in cameră dublă
 • Mic dejun
 • Asigurare medicală
 • Bagaj de mână de 8 kg

Nu este inclus:

 • Transfer aeroport - hotel - aeroport.
 • Taxa de oras se achita local, la recepția hotelurilor.
 • Cazarea se face în camere pentru 2 persoane. La cerere oferim camere pentru 1 persoana unde se achita supliment de la 80 - 110 euro. Tariful este valabil in functie de dipsonibilitate la momentul rezervarii ferme.

Video

Harta